Lid worden?

Belangrijk voor nieuwe leden!
Om lid te kunnen worden dient u altijd eerst als gastrijder deel te nemen aan een rit.
Aangezien er vanaf begin 2018 al erg veel belangstelling is om lid te worden, is er besloten om maximaal 1 gastrijder per route te laten deelnemen. Omdat wij graag de intimiteit binnen de club en het “ons kent ons “gevoel willen blijven behouden laten wij maximaal 25 auto’s toe als lid. Bij het bereiken van dit maximum hanteren wij een wachtlijst.
Bezitters en liefhebbers met een cabrio kunnen lid worden, merk/type en bouwjaar is geen discussie. 

Als gastrijder verplicht u zich om deel te nemen aan de lunch en diner, zo kunt u kennis maken met onze leden en de sfeer proeven binnen onze club. Als gastrijder betaalt u vooraf €50,00 per persoon max. 2 personen, hiervan worden op deze dag uw eigen lunch en diner betaald. De kosten voor koffie, thee en drankjes worden ter plaatse door u voldaan.
Uiterlijk 2 weken voor aanvang van de route moet het verschuldigde bedrag op onze rekening zijn bijgeschreven.
Een eventueel verschil wordt aan het einde van de dag verrekend.
Na afloop als gastrijder kan na wederzijdse acceptatie besloten worden tot een lidmaatschap.
Slecht weer is voor ons geen excuus om niet te komen. Alle horeca wordt ruimschoots van te voren besproken en brengt, bij afmelding, de nodige kosten met zich mee. Tevens is er door één van de leden veel tijd gestoken in het uitzetten van een mooie rit.

 


Contributie / lidmaatschap:

Alle inkomsten worden uitsluitend gebruikt om directe kosten voor de cabrio club te betalen. Denk bijvoorbeeld aan kosten voor onderhoud van de website, correspondentiekosten, rit-vergoeding, jaarvergadering, clubevenement enz.. Daarnaast willen wij onze leden af en toe verrassen. Dit kan een kop koffie zijn voorafgaand aan de rit, een ijsje onderweg of iets anders. Wij vinden het belangrijk dat onze leden willen investeren in maximale deelname en vriendschappelijke contacten. 

De kosten

voor het lidmaatschap in 2021 bedragen € 60,00 per kalenderjaar per persoon.
Per auto betaal je maximaal € 120,00 per jaar ongeacht het aantal personen dat meerijdt in dezelfde auto.
Een groot deel van het betaalde lidmaatschap wordt aan u uitgekeerd in de vorm van vergoeding voor organiseren van een evenement, consumptie tijdens vergaderingen en een eventuele kleine verrassing onderweg.
Kalenderjaar 1 januari t/m 31 december te betalen voor 31 januari.
Bij opzegging van het lidmaatschap gedurende het 1e jaar volgt geen restitutie van de contributie. Na het eerste jaar is cabrio lidmaatschap per maand opzegbaar.

Indien iemand tijdens het lopende kalenderjaar lid wil worden dan wordt er ook een evenredig deel aan contributie in rekening gebracht. Neem hierover contact op met de penningmeester.

Stort het bovenstaande bedrag op onze ING-rekening, NL92 INGB 0657 5605 88
t.n.v. J. Gieskens inzake Cabriofun.
Vermeld bij mededelingen “contributie Cabriofun” + je naam. Je ontvangt dus geen acceptgiro o.i.d.

Je ontvangt, nadat we de juiste betaling en de inschrijfgegevens hebben ontvangen, van ons een bevestiging en gegevens voor toegang tot de beveiligde pagina’s op onze website.
Houd er rekening mee dat er een paar dagen overheen kan gaan, voordat je officieel bent aangemeld. Cabriofun is een cabrio club die geheel gerund wordt door vrijwilligers.

Belangrijk: Je lidmaatschap wordt pas geactiveerd nadat de betaling ontvangen is.