Wie zijn wij?

CabrioFun.nl
Meer dan alleen autorijden …..

“De motorprestaties zijn bij ons geen gespreksonderwerp.
We houden van lekker toeren, gaan dan onderweg ergens lunchen en ook ’s avonds dineren we meestal samen.
Het autorijden zelf is bij ons slechts een aspect van het plezier.

Wie zijn wij?
Een aantal Bourgondische” cabrio-vrienden, die al jaren met elkaar gingen rijden door het gehele land, hebben zich als cabrioclub verenigd.
Bourgondisch is een levensstijl waarin ‘genieten’ centraal staat.
Wij zijn een club die door en voor leden in stand wordt gehouden.
Alle beslissingen worden in goed overleg en democratisch gekozen.
Jaarlijks zal een kascommissie de kasstukken en administratieve zaken controleren. Alle administratie, e-mail en website gegevens worden door meerdere leden beheerd en gecontroleerd. Wij garanderen openheid van zaken en tegelijk om uw privacy te beschermen. 

Wat doen wij?
Het bijzondere van deze club is, dat je individueel, met z’n allen of in groepjes de weg opgaat en het mooie landschap doorkruist. De meeste leden ervaren dit als een bijzondere gebeurtenis, iedere keer weer! De routes worden door één van de leden in Nederland soms België of Duitsland uitgezet.
De evenementen bestaan voornamelijk uit het organiseren van maximaal acht eendaagse ritten. Deze evenementen worden gehouden in de periode van maart t/m oktober.
Daarnaast kan gekozen worden voor het organiseren van activiteiten, die verwantschap hebben met de missie van deze club.
De activiteiten zijn steeds verschillend met als vast onderdeel ontvangst, lunch en Diner (deelname vrijblijvend)
De kosten tijdens een rit voor de lunch, het diner, koffie, thee etc. zijn voor eigen rekening. Minimaal eens per jaar rijden wij gedurende meerdere dagen buiten Nederland een mooie rit.